Τρόποι πληρωμής & αποστολών

Όροι Παραγγελίας

Για να τεθεί μία παραγγελία σε ισχύ και να ξεκινήσει η διαδικασία ετοιμασίας της πρέπει να προηγηθεί πληρωμή και ο χρόνος κατασκευής της είναι 10 εργάσιμες ημέρες, με την προυπόθεση ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι διαθέσιμες.
Ο χρόνος ετοιμασίας μιας παραγγελίας ξεκινά να υπολογίζεται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της πληρωμής (ισχύει για τις πληρωμές που πραγματοποιούνται έως 14:00 μ.μ. Αν μια πληρωμή γίνει μετά τις 14:01 μ.μ., τότε ο χρόνος ετοιμασίας μιας παραγγελίας ξεκινά να υπολογίζεται από την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα της πληρωμής)
Τα Σαββατοκύριακα και οι Αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής επιλέγονται από εσάς κατά το checkout και είναι οι παρακάτω:

1) Με Κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, οποιασδήποτε Τράπεζας)
2) Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
3) Μέσω της πλατφόρμας ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών PAYPAL
4) Με αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ
5) Μετρητά για παραλαβή από την έδρα μας κατόπιν ραντεβού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1) Πληρωμή με Κάρτα

Αποδεκτοί τύποι καρτών: Visa, Mastercard, Maestro (οποιασδήποτε Τράπεζας)

Η συναλλαγή εκτελείται στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, με την οποία συνεργαζόμαστε για τις συναλλαγές μέσω καρτών.
Το περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιεί υψηλό επίπεδο προστασίας δεδομένων, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών και του απορρήτου σας.

(Για το ποσό άνω των 120 ευρώ υπάρχει περιθώριο έως 3 μηνιαίες δόσεις για εξόφληση)

2) Με Κατάθεση σε Τράπεζα σε λογαριασμό Πειραιώς

Αριθμός IBAN : GR4801721060005106102918542
Αριθμός λογαριασμού:  5106102918542
Αριθμός SWIFT/BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος : Μαμμέα Εύα

(μέσω μεταφοράς από το ασφαλές περιβάλλον του ebanking σας ή κατάθεσης σε φυσικό τραπεζικό κατάστημα).

Οδηγίες – Απαιτούμενες ενέργειες:

α) Κάνετε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρετε το Όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία και τον Αριθμό Παραγγελίας

β) Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση, τότε στέλνετε email στο info@cottonlullaby.gr, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό κατάθεσης.

Σημείωση 1: Μια παραγγελία τίθεται σε ισχύ και ξεκινά η ετοιμασία της μετά την Κατάθεση σε Τράπεζα.

Σημείωση 2: Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με έμβασμα-ΙBAN από άλλη τράπεζα (εκτός Πειραιώς), επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα +4 € τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν επιπλέον σε εμάς για να μπορέσει να προχωρήσει η παραγγελία.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.(η καταχώρηση του εμβάσματος από άλλη ελληνική τράπεζα εμφανίζεται συνήθως σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Σημείωση 3: Η Κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή καταχώρησης μιας παραγγελίας.

Με την παρέλευση αυτής της προθεσμίας, αν δεν γίνει πληρωμή, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα του eshop και σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε σε παραγγελία, τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε μία νέα παραγγελία.

Σημείωση 4: Οι παραγγελίες στέλνονται εντός Ελλάδος ως εκ τούτου η επιλογή Κατάθεσης σε Τράπεζα ΔΕΝ είναι δυνατή και αποδεκτή από Τράπεζα του Εξωτερικού

_________________________________________

3)   Αντικαταβολή
Mε αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ ταχυδρομείου
Η συγκεκριμένη επιλογή ισχύει για παραγγελίες έως 120 ευρώ.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,90 ευρώ.

4) PAYPAL

Μέσω της πλατφόρμας ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών PAYPAL, η οποία χρησιμοποιεί υψηλό επίπεδο προστασίας δεδομένων, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών και του απορρήτου σας.
Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, είτε όχι, χρησιμοποιώντας μόνο την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.

5) Παραλαβή από το Εργαστήριό μας

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε από τον χώρο μας, η διαδικασία είναι η ίδια όπως και για κάθε άλλη παραγγελία: κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στο eshop και κάνετε την πληρωμή.
Στις επιλογές αποστολής υπάρχει η επιλογή Παραλαβή από τον χώρο μας.

Αφού γίνει η πληρωμή, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί και θα σας ενημερώσουμε όταν θα είναι έτοιμη, ώστε να προσέλθετε για την παραλαβή της.

Λόγω της φύσης του χώρου μας, που είναι εργαστήριο και όχι εμπορικό κατάστημα ή showroom, οι παραλαβές γίνονται κατόπιν συνεννόησης μαζί μας στο τηλ: 6974584063 ώστε να προγραμματίσουμε μέρα και ώρα επίσκεψης.  Η διεύθυνση είναι  Ρόδου 30, Κορυδαλλός, 18120, Πειραιάς, 1ος όροφος

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
Οι αποστολές γίνονται μέσω μέσω BOXNOW και μέσω ΕΛΤΑ ταχυδρομείου με δύο τρόπους.

ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο

1)Με παραλαβή του πελάτη από το κοντινότερό του υποκατάστημα κατόπιν ενημέρωσης των ΕΛΤΑ  είτε με μήνυμα στο δηλωμένο κινητό τηλέφωνο είτε με γραπτή ενημέρωση στην δηλωμένη διεύθυνση.Σε περίπτωση καθυστέρησης ή παραμέλησης της ενημέρωσης των ΕΛΤΑ  δεν ευθυνόμαστε εμείς αλλά το εκάστοτε υποκατάστημα ΕΛΤΑ ταχυδρομείο που εξυπηρετεί την περιοχή.

2)Με παράδοση κατ’οίκον στην δηλωμένη διεύθυνση

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.
Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος ή όγκο του δέματος της παραγγελίας.
Στο checkout ενημερώνεστε αυτόματα για τα έξοδα αποστολής σύμφωνα με το συνολικό βάρος ή τον όγκο των προϊόντων που επιλέξατε.

* Μετά την αποστολή, λαμβάνετε ενημερωτικό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής του δέματός σας (tracking number) και με αυτό τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής online στο site των ΕΛΤΑ https://itemsearch.elta.gr/

* Αφού γίνει η αποστολή, ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ του δέματος εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεται ο πελάτης (διαβάστε αναλυτικά παρακάτω στην παρούσα σελίδα).

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει οδός ή αριθμός, ή λείπετε κατά την ώρα παράδοσης (σε περίπτωση παράδοσης κατ’οίκον) και δεν είναι εφικτό να γίνει κανονικά παράδοση , θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας για να συνεννοηθείτε εκ νέου για την παραλαβή.

Τα ΕΛΤΑ  ταχυδρομεία δεν φέρουν ευθύνη για την μη παράδοση ενός δέματος:

–> σε περίπτωση που ο παραλήπτης έχει δηλώσει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία

–> σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει συνεχώς ή δεν απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις, ή γενικότερα αμελεί σχετικά με την παραλαβή του δέματός του.

Αν δεν καταστεί εφικτή η παράδοση, τότε τα δέματα επιστρέφονται και σε περίπτωση επαναποστολής ο παραλήπτης επιβαρύνεται για την χρέωση της επαναποστολής.

Στην ευθύνη των ΕΛΤΑ ταχυδρομείων είναι η παράδοση των δεμάτων εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.
Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα  και παρατίθενται διεξοδικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές.

–> τα δέματα παραδίδονται συνήθως σε 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή σε όλες τις πρωτεύουσες/αστικά κέντρα/κωμοπόλεις νομών

–> ή σε 3-5 εργάσιμες ημέρες για παράδοση κατ’οίκον

Σε νησιά, χωριά ή γενικότερα απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές εκτός αστικού ιστού, το δέμα προωθείται  στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο της περιοχής σας (με βάση τον Τ.Κ. που έχετε δηλώσει) και παραλαμβάνετε από εκεί, καθώς οι ταχυδρόμοι των ΕΛΤΑ δεν διανέμουν κατ’ οίκον σε αυτή την περίπτωση.

ΒΟΧΝΟW

Mέσω των locker boxnow που το παραλαμβάνετε 24/7 από την αντίστοιχη θυρίδα που έχετε επιλέξει κατά την διαδικασία της παραγγελίας. Το δέμα φτάνει στο locker, στέλνεται από την υπηρεσία ενημερωτικό μήνυμα στο κινητό σας με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει τη θυρίδα του δέματος. Πληκτρολογώντας στο Locker τον κωδικό που λάβατε η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγετε το δέμα σας.

Το δέμα σας είναι διαθέσιμο για παραλαβή 48 ώρες απο την στιγμή παράδοσης του στο locker. Μπορείτε να επεκτείνετε αυτό το χρόνο για 24 ακόμα ώρες από την σελίδα της boxnow.

Αν δεν καταστεί εφικτή η παράδοση, τότε τα δέματα επιστρέφονται και σε περίπτωση επαναποστολής ο παραλήπτης επιβαρύνεται για την χρέωση της επαναποστολής.

Ο τρόπος αποστολής μέσω boxnow διατίθεται για συγκεκριμένα προιόντα που μπορούν να χωρέσουν στις αντίστοιχες θυρίδες και ο χρόνος παράδοσης από locker σε locker κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμές μέρες αναλόγως την περιοχή.

 

Στους χρόνους παράδοσης και με τους δύο τρόπους αποστολής (ΕΛΤΑ και BOXNOW) τα Σαββατοκύριακα και οι Αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν:

–> λόγω πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας στις διανομές δεμάτων όλων των ταχυδρομικών δικτύων γενικότερα (εντός π.χ. εορταστικών περιόδων ή γενικότερα περιόδων αιχμής)

–> λόγω πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας στις διανομές δεμάτων σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα COURIER που εξυπηρετεί πολλούς Τ.Κ. ταυτόχρονα

–> λόγω απεργιών, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών ή συνθηκών έκτακτης ανάγκης

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην διανομή δεμάτων  για τους ανωτέρω λόγους, από τη στιγμή που εμείς θα κάνουμε την αποστολή της παραγγελίας εντός του χρονοδιαγράμματος των 10 εργάσιμων ημερών.

Η διαχείριση των δεμάτων αφορά αποκλειστικά τα ΕΛΤΑ ταχυδρομεία και την BOXNOW oι οποίο έχουν και την απόλυτη ευθύνη για την ομαλή παράδοση των δεμάτων εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.

Επίσης, εγγυώμαστε το σωστό αμπαλάζ και δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη την φέρουν τα ΕΛΤΑ ταχυδρομεία και η BOXNOW που ανέλαβαν τη μεταφορά.

 

Μάθετε τα νέα μας